Els millors professionals a la seva disposició.
Els millors professionals a la seva disposició.

Pintura intumescent

Especificacions:

La pintura intumescent és una de les alternatives de què disposem per aconseguir una estabilitat al foc de les estructures metàl·liques. Té una transmissió tèrmica molt baixa (mil vegades menys que el de l’acer). El color base de la pintura és blanc, d’acabat mat.

  • La pintura intumescent és una de les alternatives de què disposem per aconseguir una estabilitat al foc de les estructures metàl·liques. El principi de funcionament és amb l’acció de la calor els seus components fan una reacció química d’intumescència progresiva que dóna lloc a una massa carbonosa amb un coeficient de transmissió tèrmica molt baix, mil vegades menys que el de l’acer. El seu gruix augmenta unes cinquanta vegades el volum inicial, i la pintura es transformant en un gruixut coixí aïllant que protegeix l’estructura metàl·lica de l’acció del foc.
  • És bàsicament per a interiors, si bé amb l’aplicació d’un esmalt de poliuretà i uns gruixos específics es pot aplicar a exteriors, en funció de la classificació de l’ambient.
  • El color base de la pintura és blanc, d’acabat mat i amb un temps d’assecat total de vint-i quatre hores (segons els gruixos aplicats).
Obrir chat
Us podem ajudar?
Hola 👋
Us podem ajudar?